Welk iPhone 13 pro hoesje moet ik kopen?

Welk iPhone 13 pro hoesje moet ik kopen?

28 december 2021 0 Door Hubert

Oké, deze vraag is misschien niet het grootste probleem ever, maar een geschikte iphone 13 pro case vinden is wellicht moeilijker dan je denkt. Je kunt gaan voor het meest simpele hoesje dat er bestaat, maar je kunt ook kiezen voor een hoesje die je een extra dienst doet. Hoesjes zijn tegenwoordig namelijk niet alleen maar hoesjes, vaak hebben ze nog een dubbele functie. In deze blog beschrijven we er een paar, wie weet stap je na het lezen van deze blog erover op één van deze hoesjes.

Hoesjes met popsocket

Voor de jeugd misschien al een bekend woord: de popsocket. Een popsocket geeft je vingers extra grip op je telefoon. Het is een rond object die je los kunt kopen of geïntegreerd is in het hoesje. Het rondje kun je uitklikken door erop te drukken. Nu geeft het je vingers meer grip bij het vasthouden van je telefoon. Superhandig als je telefoon net iets te breed is om hem in 1 hand vast te houden, of gewoon omdat je een beetje onhandig bent. 

Hoesjes met pasjeshouder

Een ander handig hoesje iphone 13 pro max is bijvoorbeeld het telefoonhoesje met een pasjeshouder. Eerder was dit alleen in de vorm van een bookcase hoesje, dit is een hoesje die je als het ware als een boek openslaat. Aan de linkerkant had je dan vaak een pasjes houder en aan de rechterkant je telefoon. Een bookcase hoesje is tegenwoordig voor de jongere generatie niet meer hip. Daar hebben ze iets op bedacht. Je hebt nu tegenwoordig ook pasjeshouders aan de achterkant van het hoesje. Zo hoef je niet een portemonnee en een telefoon mee te sjouwen als je op stap gaat.

Hoesjes met oplaadfunctie

Tot slot het hoesje met oplaadfunctie. We zitten tegenwoordig uren op onze telefoons. Het is dan ook niet gek dat onze telefoons het niet meer de hele dag volhouden. Je hebt twee verschillende soorten hoesjes met oplaadfunctie. De powerbank en het draadloos opladen hoesje. De powerbank is een hoesje waar een powerbank bij in zit. Het nadeel van het hoesje is dat deze erg dik is, maar het grote voordeel is dat het hoesje je telefoon kan opladen zonder dat je aan een stekkerdoos vast zit. Naast een powerbank hoesje heb je ook nog een hoesje die assisteert bij het draadloos opladen van je telefoon. Je hebt tegenwoordig voor zowel Samsung als iPhone telefoons die kunnen opladen door ze op een bepaald plateautje te leggen. Dit werkte eerder alleen zonder hoesje, maar ze hebben nu dus ook hoesjes uitgevonden waar het wel op werkt. Zo hoef je niet elke keer het hoesje eraf te halen als je hem aan de draadloze lader legt.